Kyminlinnan paikallisosasto

Paikallisosastomme on perustettu vuonna 1950. Toimintavuosia on siis kertynyt jo yli 60.

Kyminlinnan paikallisosaston kotipaikka on Kotka. Sotilaskotisisaria vuoden 2016 alussa oli 32. Aktiivisesti mukana toiminnassa on vajaa puolet. Sotilaskotimme oli vielä vuoden 2013 syyskuuhun Kirkonmaan linnakesaarella Kotkan edustalla. Viimeiset alokkaat saapuivat tammikuussa 2013 ja lähtivät syyskuussa.

Paikallisosastomme jatkaa toimintaansa ja yhteistyötä veteraanijärjestöjen kanssa. Tapaamme toisiamme sisarilloissa ja muissa tapahtumissa. Käymme myös auttamassa naapuriyhdistyksiämme kesäisin Loviisan ravikahviossa ja tarvittaessa RUK:n kurssijuhlissa Haminassa. Kotkan ”koditon” sotilaskotiyhdistys puolestaan osallistuu meidän tapahtumiimme ja antaa taloudellista tukea.

Yhteishenkeä pidämme yllä kokoontumalla sisariltoihin, jolloin sovimme tulevista tapahtumista, arvioimme menneitä ja juttelemme muista mielenkiintoisista asioista. Puheensorinan lomaan mahtuu myös kahvihetki.

Puheenjohtaja Sirkka Pokki puh. 050 550 6222

sirkka.pokki (:at:)gmail.com