Pansion Sotilaskoti

Pansion sotilaskoti sijaitsee Turussa. Se on yksi Rannikkosotilaskotiyhdistyksen kolmesta sotilaskodista. Sotilaskoti (Sode) tekee työtään varusmiesten hyväksi ja palvelut on suunniteltu vastaamaan mahdollisimman hyvin varusmiehen tarpeita. Palvelusaikana tarvittavat elämää helpottavat varusteet, avainketjut, särmärit, pakkipussit, kynät ja lehtiöt löytyvät sotilaskodista. Lisäksi saatavilla on ainutlaatuiset Finnish Navy hupparit, t-paidat, lippikset ja reput yms. Kahvilassa on tarjolla leivonnaisten lisäksi täytettyjä sämpylöitä, patonkeja ja muuta pikkusyötävää. Pizzaa ja makkaraperunoita sekä tietysti tuoretta kahvia ja sotkun munkkeja. Kuuntelemme varusmiesten toiveita tuotevalikoimamme muodostamiseen.

Asiakaspalaute: ”Sotilaskodista tulee aina kotoisa olo. Hyvää ruokaa ja mukava asiakaspalvelu.”

Sotilaskoti on varuskunta-alueen varusmiehiä varten suunniteltu vapaa-ajanviettopaikka. Sotilaskodissa voi levätä päivän palveluksen jälkeen ja tankata lisävoimia. Sotilaskodissa voi tavata kavereita, katsoa televisiota, lukea päivän lehdet tai vaikkapa pelata lautapelejä, biljardia tai PlayStationia.

Sotilaskodissa työskentelee ammattitaitoinen henkilökunta yhdessä vapaaehtoisten jäsenten eli Turun paikallisosaston sisarten kanssa. Yhdistyksemme kaikki jäsenet ovat tervetulleita tekemään vapaaehtoistyötä Pansion sotilaskotiin.

Palvelut

Kahvila

Pansion sotilaskoti kahvila

Pansion sotilaskodin kahvilassa on tarjolla monipuolinen valikoima suolaisia ja makeita tuotteita. Kahvilassamme on aina tarjolla tuoretta syötävää, sillä valmistamme itse salaatit, leivät, pizzat, makkaraperunat ja makeat syötävät kuten sotkun munkit. Tuore kahvi ja laaja valikoima erilaisia virvoitusjuomia odottavat noutajaansa. Valikoimistamme löytyy myös Finnish Navy -hupparit, -lippikset ja t-paidat, hygieniatuotteet sekä paljon erilaisia armeijatavaroita varusmiehille ja tuliaisia kotiin vietäväksi.

Sotilaskodin aukioloajat

Avoinna:


MA – TO  klo 09.00 – 20.30

keittiö klo 10.00 – 19.30

PE KLO 09.00 – 14.30

keittiö klo 10.00-13.00

LA – SU SULJETTU

Poikkeavista aukioloajoista ilmoitetaan sotilaskodin ulko-ovilla ja Facebook-sivulla.

Yhteystiedot

Puhelin

040 350 7706

Sähköposti

pansio@rannikkosotilaskotiyhdistys.fi

Pizzoja ja grilliannoksia

Sotilaskodin keittiössä valmistetaan mm. grilliannokset, herkulliset pizzat sekä tietysti sotkun munkit.

pansion sotilaskodissa paistetaan munkkeja

Sotilaskodin toimintaa johtava henkilö

Sotilaskodin toimintaa johtaa sotilaskodinhoitaja Hanna Lenkkeri.

Pansion sotilaskoti

Laivastotie 2 20240 TURKU

Yhteystiedot

Puhelin

040 350 7706

Sähköposti

pansio@rannikkosotilaskotiyhdistys.fi