Upinniemen Sotilaskoti

Upinniemen sotilaskoti on yksi Rannikkosotilaskotiyhdistyksen kolmesta sotilaskodista. Sotilaskoti (Sode) tekee työtään varusmiesten hyväksi muun muassa järjestämällä ohjelmaa sodeiltoihin, lahjoittamalla tervetulokassit uusille alokkaille ja myöntämällä stipendejä. Sotilaskodin palvelut on suunniteltu vastaamaan mahdollisimman hyvin varusmiehen tarpeita. Palvelusaikana tarvittavat elämää helpottavat varusteet, avainketjut, särmärit, kynät ja lehtiöt löytyvät sotilaskodista. Lisäksi saatavilla on ainutlaatuiset Finnish Navy hupparit, t-paidat, lippikset ja reput yms. Kahvilan vitriineissä varusmiehiä odottavat monipuolinen valikoima suolaisia ja makeita tuotteita sekä kevyet vaihtoehdot. Sotilaskoti on viihtyisä vapaa-ajanviettopaikka, jossa voi tavata kavereita, katsoa televisiota, pelata biljardia, lukea päivän lehdet tai vaikkapa järjestää bingoillan.

Asiakaspalaute: ” Tänne on aina mukava tulla, kun on hyvä palvelu ja herkullinen valikoima. Paras sotilaskoti.”

Sotilaskodissa työskentelee ammattitaitoinen henkilökunta yhdessä vapaaehtoisten jäsenten eli Upinniemen paikallisosaston sisarten kanssa. Yhdistyksemme kaikki jäsenet ovat tervetulleita tekemään vapaaehtoistyötä Upinniemen sotilaskotiin.

Palvelut

Kahvila

uudistettu upinniemen sotilaskoti

Upinniemen sotilaskodin kahvilan vitriini- ja myymäläkalusteet on uusittu tänä vuonna. Nykyaikaisilla kalusteratkaisuilla olemme saaneet tuotteet paremmin esille, lisää käytävätilaa asiakkaille ja pakkaustilaa kassa-alueelle. Tuotevalikoimamme on monipuolinen, ja huomioimme asiakkaiden toiveet uusista tuotteista. Kahvilassamme on aina tarjolla tuoretta syötävää, sillä leipurimme leipovat suolaiset ja makeat herkut. Tarjolla on myös herkullisia Upinniemen pizzoja, laaja valikoima virvoitusjuomia sekä tietysti tuoretta kahvia. Meiltä löytyy myös esim. Finnish Navy hupparit, t-paidat, lippikset ja reput, hygieniatuotteet sekä paljon erilaisia armeijatavaroita varusmiehille ja tuliaisia kotiin.

Sotilaskodin aukioloajat

Avoinna:
ma – to 8.30 – 20.45
pe 8.30 – 20.45 tai 8.30 – 20.00
la – su 16.00 – 20.00

Poikkeavista aukioloajoista ilmoitetaan sotilaskodin ulko-ovilla ja Facebook-sivulla.

Yhteystiedot

Puhelin

0299 329 100

Pizzatilaukset puhelimitse vain päivisin

0299 329 103 

Sähköposti

upinniemi@rannikkosotilaskotiyhdistys.fi

Leipomo

upinniemen-sotilaskodin-leipomo

Upinniemen sotilaskodin omassa leipomossa taitavat leipurimme luovat puhtaista ja tuoreista raaka-aineista maukkaita elämyksiä kuten käsintehdyt croissantit, artesaanileivät ja sämpylät. Patongit, focacciat, pitaleivät ja pizzapohjat teemme myös itse.

Makean nälkään leivomme tuoreet munkit ja herkulliset kahvileivät ja konditoriatuotteet. Sesongin mukaan tuomme vaihtelua kahvilamme tarjontaan.

Leipomo

Puhelin

0299 329 102

Sähköposti

leipomo@rannikkosotilaskotiyhdistys.fi

Pizzapiste

Upinniemen pizzat valmistetaan alusta saakka itse. Leipurimme leipovat pizzapohjan käyttäen Upinniemen omaa reseptiä. Pizzat paistetaan tehokkaalla pizzauunilla, joka mahdollistaa nopeamman toimituksen. Kiireisinä iltoina pizzamyynti voi kuitenkin ruuhkautua, ja toivomme asiakkailtamme ymmärrystä.

Sotilaskotiauto Unelma

sotilaskotiauto unelma

Rannikkosotilaskotiyhdistyksen sotilaskotiauto Unelma palvelee varusmiehiä, reserviläisiä sekä Puolustusvoimien henkilökuntaa siellä missä sotilaskotipalveluja tarvitaan. Sotilaskotiautoa voidaan käyttää myös Puolustusvoimien yleisötapahtumissa. Lähetä tilauskysely alla olevan tilauslomakkeen kautta. Toivomme, että teet kyselyn viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Sotilaskotiauto Unelma

Sähköposti

sotilaskotiauto(att)rannikkosotilaskotiyhdistys.fi

 

Sotilaskotiauto Unelman tilauslomake

Sotilaskotiauto Unelma palvelee varusmiehiä, reserviläisiä, Puolustusvoimien henkilökuntaa ja sitä voidaan käyttää Puolustusvoimien yleisötapahtumissa. Täyttämällä lomakkeen tiedot, voit tilata sotilaskotiauto Unelman. Sotilaskotiauto Unelman perusvalikoimaan kuuluu kahvi, munkit, makeiset ja virvoitusjuomat. Kaksi viikkoa ennen tapahtumaa tehdyt tilaukset pyrimme toteuttamaan sotilaskodin varsinaisen toiminnan niin salliessa.

Täytä lomakkeen kaikki kohdat. Tilaaja on vastuussa tapahtuman peruutuksesta tai tapahtumapaikan vaihdoksen ilmoittamisesta. Vahvistamme tilauksen sähköpostitse.

Laita rasti ruutuun ketä tapahtumassa on mukana

15 + 12 =

Sotilaskodin toimintaa johtava henkilö

Sotilaskodin toimintaa johtaa sotilaskodinhoitaja Pilvi Niskanen

Upinniemen sotilaskoti

Upinniemen rantatie K 16, 02470 UPINNIEMI

Yhteystiedot

Puhelin

0299 329 100

Sähköposti

pilvi.niskanen@rannikkosotilaskotiyhdistys.fi